duminică, 2 august 2009

Ciorba de burta


Mod de preparare penstru Ciorba De Burta:

-Burta se spala foarte bine, se opareste si se curata de pielita. Se freaca cu o perie si cu malai pana se albeste. Oasele si burta bine spalate se pun la fiert intr-un vas cu apa clocotita. Se lasa la fiert 30-40 de minute. Se schimba apa, se adauga un praf de sare si se pune din nou la fiert 4-5 ore la foc incet.Zarzavatul se spala si se curata si se pune impreuna cu piperul in vas cand oasele si burta au fiert pe jumate.Totul se lasa in continuare la fiert, oala fiind bine acoperita cu un capac. Cand toate ingredientele au fiert bine supa se da de pe foc si se strecoara, oala punandu-se apoi din nou la foc. Burta se taie in fasii subtiri si se adauga in supa.Ciorba se mai da in cateva clocote si se drege cu un ou. La final se adauga otetul piperul pisat si sarea dupa gust.Se garniseste cu verdeata tocata marunt.

Reteta Recomandata de catre Domnul Cozma Gheorghe

0 comentarii:

Retete Culinare   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP