duminică, 2 august 2009

Ciorba De Rosii

Ingrediente Pentru Ciorba De Rosii:

-1kg de rosii carnoase
-5 cartofi albi noi
-1 morcov
-1 telina mica
-frunze tarhon
-coriandru
-sare si piper(dupa gust)
-frunze de menta





Modul de Preparare Pentru Ciorba De Rosii:


Rosile se oparesc si se curata de pielita. Se taie cubulete, pentru a fierbe mai repede. Se pune apa intr-o oala si se lasa la fiert. Se adauga legumele taiate marunt: (rosiile, cartofii, morcovul si telina).

Oala se lasa la fiert pana s-au inmuiat legumele. Se condimenteaza cu sare, piper si frunzele de tarhon. Oala se mail lasa cca. 5 minute la fiert, apoi inchidem aragazul.

Scoatem legumele si le pasam. Piureul rezultat il punem la loc peste zeama in care au fiert legumele.

Pentru ornare folosim frunzele de menta (se pot folosi si frunze de busuioc)

Reteta Recomandata de catre Domnul Cozma Gheorghe

0 comentarii:

Retete Culinare   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP