duminică, 2 august 2009

Supa De Pui

Ingrediente Pentru Supa de Pui:

-500 g carne de pui
-2 morcovi
-1 patrunjel
-1 telina
-1 ceapa
-sare
-patrunjel verde







Modul de Preparare Pentru Supa De Pui


Carnea de pui se pune la fiert in cca. 1,5 l apa. Dupa ce se aduna cu o lingura (de preferat de lemn) toata spuma formata se adauga ceapa si legumele (curatate, spalate si taiate in doua), supa se lasa la fiert in continuare cca. 45-50 minute. Cand carnea de pui si legumele (morcovul in special -se fierbe mai incet) sunt fierte se poate adauga vegeta sau alt concentrat de legume, se presara sare (dupa gust). Se stinge focul si se presara patrunjel verde, tocat marunt, apoi se acopera.

Supa de pui se poate servi cu fidea sau galuste de gris.

Reteta Recomandata de catre Domnul Cozma Gheorghe

0 comentarii:

Retete Culinare   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP