duminică, 2 august 2009

Ciorba de Perisoare

Ingrediente Penstru Ciorba De Perisoare:
-1/2 kg carne tocata (amestec porc + vita)
-1 lingura de pasta de rosii
-1/2 legatura patrunjel verde
-2-3 cartofi
-2 morcovi
-1/2 ceasca de orez
-1 radacina de telina
-1 radacina de patrunjel
-1 lingurita delicat
-1 ceapa
-1 ou
-sare, piper - dupa gust

Mod de preparare penstru Ciorba De Perisoare:


Se curata ceapa, morcovii, radacina de patrunjel, cartofii si telina. Se taie cartofii in cubulete, iar 1 morcov, telina si radacina de patrunjel se dau prin razatoarea mare.

Se amesteca morcovii, carnea tocata, orezul si oul, adaugandu-se sare si piper. Din amestecul obtinut se fac perisoarele care, inainte de a fi puse in cratita, se tavalesc prin faina.

Cartofii taiati in cubulete, morcovul ramas, telina si radacina de patrunjel se pun la fiert in apa rece cu sare. In timp ce acest amestec fierbe se pun perisoarele, ajutandu-va de o lingura de lemn. Apoi se lasa la fiert pana ce carnea din perisoare + orezul s-au fiert.


Dupa fierberea perisoarelor se adauga sare, delicat, pasta de rosii, patrunjelul verde si (eventual) piper. Dupa inca 5 minute de fierbere ciorba de perisoare e gata

Reteta Recomandata de catre Domnul Cozma Gheorghe

0 comentarii:

Retete Culinare   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP