marți, 4 august 2009

Ciulama de Pui:


Ingrediente Pentru Ciulama de Pui:

-1 kg carne pui
-1 morcov
-2 cepe
-1 lingura faina
-1 pahar smantana
-sare si piper(dupa gust)
-dafin
-patrunjel





Modul de Preparare Pentru Ciulama de Pui:


Carnea de pui se rumeneste in putin ulei, dupa care se stinge cu apa sau supa de pui si se lasa la fiert impreuna cu o frunza de dafin.
Intre timp, intr-o alta tigaie, se caleste ceapa si morcovul ras - cand au prins culoare se adauga faina, smantana si cateva linguri din apa in care fierbe carnea de pui.
Cand e fiert se amesteca incet cu carnea de pui pentru a se evita cocoloasele.
Ciulamaua de Pui se serveste fierbinte, cu mamaliguta si presarat cu patrunjel verde.

Reteta Recomandata de catre Domnul Cozma Gheorghe

0 comentarii:

Retete Culinare   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP