marți, 4 august 2009

Ficatei de Pui


Ingrediente Pentru Ficatei de Pui:

-1 ceapa mare
-2-3 linguri ulei
-500 g ficatei de pui
-100 ml vin(de preferat alb)
-150 ml smantana
-1 lingura faina
-sare, piper(dupa gust)
-patrunje verde







Modul de Preparare Pentru Ficatei de Pui;


Se taie ceapa marunt(julien) se pune la calit in ulei (de preferat ulei de masline).
Cand ceapa este indeajuns de calita adaug ficateii de pui spalati si scursi bine de apa. Se acopera cratita cu un capac si se lasa la innabusit la foc mic.
Cand ficateii sunt aproape gata, se adauga vinul si se lasa 3 minute sa fiarba, apoi se adauga smantana amestecata cu faina. Se condimenteaza cu sare, piper si se ia de pe foc. Patrunjelul verde se adauga pentru decor
Se serveste cu mamaliguta fierbinte.

Reteta Recomandata de catre Domnul Cozma Gheorghe

0 comentarii:

Retete Culinare   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP