duminică, 2 august 2009

Supa de varza cu costita afumata si cartofi

Ingrediente Pentru Supa de Varza cu Costita Afumata si Cartofi:

-50 g unt
-150 g costita afumata
-4-5 cartofi
-1-2 catei de usturoi
-1 ceapa medie
-1,5 l supa de carne
-300 g rosii decojite
-1 varza mai mica
-sare, piper negru proaspat macinat(dupa gust)

Modul de Preparare Pentru Supa de Varza cu Costita Afumata si Cartofi:

Costita afumata se taie feli, ceapa se curata si se toaca marunt. Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete. Varza se taie fasii, se presara cu sare si se lasa deoparte timp de 15 minute.

Intr-o oala (in care sa incapa toate ingedientele) se topeste untul, se adauga ceapa, usturoiul, costita si cartofii. Se lasa sa se dinstuie acoperit timp de 10 minute. Apoi se adauga supa de carne, varza si rosiile taiate cubulete.

Se lasa sa fiarba acoperit pe foc moderat, timp in care se potriveste de sare si piper. Supa este gata cand toate ingredientele sunt fierte.

Se serveste fierbinte, de preferat in boluri de ceramica.

Reteta Recomandata de catre Domnul Cozma Gheorghe

0 comentarii:

Retete Culinare   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP