miercuri, 5 august 2009

Tocanita de Porc


Ingrediente Pentru Tocanita de Porc:

-800 gr. carne de porc
-castraveţi murati
-2 gogoşari murati
-2 cepe mari
-1 morcov
-500 g rosii
-sare si piper(dupa gust)
-marar
-cimbru



Modul de Preparare Pentru Tocanita de Porc
:

Se curata ceapa, se spala şi se toaca marunt (julien). Morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mici si se pune pe o farfurie. Carnea se spala si se taie in felii subtiri. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga carnea pentru a se prajii. Se lasa pana este indeajuns de rumenita si se intoarce pe cealalta parte, cand carnea sa prajit o scoatem si o aseazam pe o farfurie. Punem ceapa in tigaie, peste care adaugam morcovul si le lasam la calit, peste ele se adauga rosiile spalate si curatate de pielita, pasate si putina apa. Se condimenteaza cu sare si piper iar cand sosul incepe sa scada, se adauga carnea care a fost taiata felii, castravetii taiati felii si gogosarii. Se lasa sa fiarba pana cand s-au inmuiat legumele si carnea, se indeparteaza tigaia de pe foc si se adauga mararul tocat marunt (dupa gust se poate pune cimbru in loc de marar).
Tocanita de Porc se serveste cu mamaliguta fierbinte.

Reteta Recomandata de catre Domnul Cozma Gheorghe

0 comentarii:

Retete Culinare   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP